Guma strzykowa w kształcie koniczyny
Przez wiele lat producenci mleka mogli wybierać między trzema podstawowymi typami gum strzykowych. Rolnicy jednak poszukiwali rozwiązań, które spełniają wszystkie wymogi; które zmniejszają problemy takie jak wspinanie się gum strzykowych czy uszkodzenia strzyków. Istniała potrzeba delikatnej gumy strzykowej, która nie wykazywała obniżonej wydajności.
Guma strzykowa DeLaval Clover™ (wprowadzona na rynek w czerwcu 2013) posiada unikalny kształt koniczyny w przekroju trzonu gumy i zaokrąglonych narożnikach.
Jaki jest cel koncentrowania się na produkcie, który działa poprawnie? Marika Cederholm, Menedżer Produktu w DeLaval jest zdania, że to sprawa braku akceptacji dla status quo. “Nie wystarcza nam kontynuowanie tego, co zawsze dotąd mieliśmy, jeśli jest możliwość poprawy, dlaczego więc nie moglibyśmy mieć jeszcze delikatniejszej i jednocześnie efektywnej gumy strzykowej?" Marika jest przekonana, że dążenie do przekraczania ograniczeń jest nieodłączną częścią marki DeLaval. "To część kultury naszej firmy, która była tu obecna od samego jej początku, kiedy Gustaf De Laval rozpoczynał działalność, był bardzo pomysłowy. Tak też firma działa do tej pory".
Komentarze
Napisz swój komentarz